Het WordPress kennisplatform voor creatieve ondernemers

Fotografie positionering

De fotografie tip die jouw website verandert

In dit artikel wil ik je een tip meegeven over de fotografie op je website, die je denk ik niet heel veel vaker voorbij hebt zien komen. Het gaat hierbij om de positionering van de foto’s tegenover de rest van de pagina.

Plaats de foto's in de richting van de tekst

Wanneer er een gezicht of voorwerp een bepaalde richting op staat, zorg er dan voor dat dit in de richting van de website staan. Het voorwerp kijkt een soort van richting de website en kijkt niet naar buiten. Ik zal hieronder een voorbeeld plaatsen van een design met de foto’s volgens deze tip en hoe het eruit ziet wanneer je dit niet doet.

Als je gebruik maakt van deze tip, zul je zien dat de pagina’s er al snel een stuk gezelliger uitzien en dat je aandacht sneller naar de tekst gaat, omdat alle foto’s hier ook naar toe leiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Anouk Martens

Anouk Martens

Hi, ik ben Anouk Martens en met mijn bedrijf Anouk Martens Producties help ik ondernemers online te shinen door middel van websites & fotografie! ☆