Het WordPress kennisplatform voor creatieve ondernemers

Thank you

Een custom thank you pagina voor je webshop

Om je branding helemaal door te kunnen trekken in de reis van je klant, is het ook slim om te werken met een custom bedanktpagina. Deze kun je helemaal customizen in tegenstelling tot de standaard bedanktpagina van WooCommerce.

Yith Custom Thankyou Page

In de video hierboven laat ik zien hoe je een custom thankyou page kunt aanmaken, wat echt makkelijker is dan dat je misschien had gedacht! 

Met de plugin Yith Custom Thankyou Page kun je zelf een pagina kiezen die jij als bedanktpagina wilt laten werken. 

Thanks Redirect for WooCommerce

Een andere plugin die je kunt gebruiken is ‘Thanks Redirect for WooCommerce’. Dit is een plugin die ik zelf niet gebruik, maar die je wel de mogelijkheid biedt om per product een andere bedanktpagina in de stellen. Dit kan handig zijn wanneer je een klant op een bepaalde bedanktpagina nog een extraatje wilt geven dat van toepassing is op het aangeschafte product. 

2 reacties op “Een custom thank you pagina voor je webshop”

  1. Hoi Anouk,

    Dank voor je artikel! Ik heb nu via Thanks Redirect een nieuwe bedanktpagina gekoppeld aan mijn product, maar na het afrekening wordt deze niet getoond (ik heb zelf het product gekocht, maar zie na het “afrekenen” dan niet dit scherm).

    Weet jij waar dat aan kan liggen?

    Liefs,
    Linda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Anouk Martens

Anouk Martens

Hi, ik ben Anouk Martens en met mijn bedrijf Anouk Martens Producties help ik ondernemers online te shinen door middel van websites & fotografie! ☆