Het WordPress kennisplatform voor creatieve ondernemers

Copyright jaartal

Fix het jaartal onderaan de website

Een fout die ik op veel verschillende websites tegenkom, is een verouderd jaartal onderaan de website. Ik vind dit er altijd uitzien alsof er al eeuwen niets aan de website is veranderd en zorg er voor mijn klanten altijd voor dat dit niet kan gebeuren.

Als je gebruik maakt van Elementor PRO, kun je dit jaartal automatisch laten aanpassen. Je zorgt er op deze manier gewoon voor dat hij het huidige jaartal laat zien. In dit artikel zal ik je laten zien hoe je dit doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Anouk Martens

Anouk Martens

Hi, ik ben Anouk Martens en met mijn bedrijf Anouk Martens Producties help ik ondernemers online te shinen door middel van websites & fotografie! ☆