Het WordPress kennisplatform voor creatieve ondernemers

Happy Business Kit

cookiemelder

Het toevoegen van een cookiemelder

Een paar dagen geleden kreeg ik de vraag welke cookiemelder geschikt is voor je website.  Allereerst wil ik aangeven dat je dit echt het beste aan een juridisch adviseur kunt vragen, maar ik kan wel laten zien welke cookiemelder ik gebruik. 

Deze plugin wordt ook gebruikt door mijn juridisch adviseur.

Complianz | GDPR/CCPA Cookie Consent

Complianz

Wanneer je deze plugin activeert, kun je direct een zogenaamde wizard volgen door de instellingen van de plugin. In de video hieronder zie je hoe ik de plugin instel voor anoukmartensproducties.nl .

De AVG wet blijft lastig, maar het lijkt erop dat deze plugin een goede optie is om te gebruiken op jouw WordPress website.  Mocht je vragen hebben over deze plugin, laat het dan zeker weten dan help ik je! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Anouk Martens

Anouk Martens

Hi, ik ben Anouk Martens en met mijn bedrijf Anouk Martens Producties help ik ondernemers online te shinen door middel van websites & fotografie! ☆