Je website is de online basis van jouw business

Het inspiratie en kennisplatform voor creatieve WordPress gebruikers

Leer meer over jouw website en hoe jij WordPress (in combinatie met Elementor) kunt optimaliseren en word weer blij van je website! 

Website vragen
WordPress artikelen

Het platform voor al jouw WordPress vragen

Stel jouw vragen en krijg antwoord door middel van een nieuw artikel of een persoonlijk berichtje. Elke vraag wordt behandelt en niets is gek of dom. Laat je niet tegen houden en just ask!

Hi, mijn naam is Anouk. Ik help je mega graag met jouw website!

Sinds 2019 help ik creatieve ondernemers met het ontwikkelen van hun droomwebsite. Ik herken namelijk volkomen de irritatie van een geweldig idee hebben, maar dit niet kunnen uitvoeren. Daarom help ik jouw met het uitvoeren van al jouw website ideeën.

En ik help je niet alleen met je grote projecten, maar ook met kleine vragen kun je bij mij terecht. Zie mij als een online hulp die jou kan ondersteunen met het door ontwikkelen van jouw bedrijf. 🙂

In 2021 voelde ik dat ik nog meer wilde doen. Ik wilde heel erg graag ondernemers helpen die zelf aan de slag willen met het optimaliseren van hun website. Daarom zette ik dit platform op, waarop ik mijn WordPress en website kennis met jou wil delen. Een plek waar jij terecht kunt met jouw website vragen. 

En dat alles voor €14,99 per maand

Word nu lid en hoor bij de eerste groep die lid is geworden van de Happy Business Kit! En no worries, je kunt je iedere maand afmelden wanneer je dat wilt! No strings attached. ☆

Dus.. nog een keer op een rijtje

  • Kennis over WordPress en Elementor
  • Inspiratie over hoe jouw website nog meer kan stralen
  • Een plek voor al jouw website vragen
  • 20% korting op (toekomstige) producten en cursussen
  • 10% korting op website diensten
  • Maandelijks opzegbaar

Join vandaag en ontvang 1 maand gratis lidmaatschap!

Meld je nu aan en krijg direct toegang en de mogelijkheid om vragen te stellen. Let's do this!