Kortingscodes toevoegen

Nieuwe kortingsbonnen toevoegen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor je kortingsbonnen. Je kunt er voor kiezen om een procentuele korting te geven, een productkorting of een korting op de gehele winkelwagen. 

Bij de algemene instellingen bepaal je het type korting, de waarde van de korting en hoelang de korting geldig is. 

Bij gebruiksbeperking geef je aan of er bijvoorbeeld een minimale/maximale besteding moet zijn. Ook kun je hier aangeven op welke producten de kortingscode wel of juist niet toegepast kan worden. 

Bij 'toegestane e-mails' kun je aangeven met welk e-mailadres de klant de korting kan gebruiken. Dit kan handig zijn wanneer je een korting voor één specifieke klant hebt aangemaakt en niet wilt dat hier misbruik van wordt gemaakt. 

Als laatste kun je nog de gebruikslimieten instellen. Hier stel je in hoevaak een kortingscode gebruikt mag worden (in totaal of per persoon) en voor hoeveel artikelen het gebruikt mag worden.

Je kunt de kortingsbonnen altijd terugvinden onder 'Marketing' - 'Waardebonnen'. Hier kun je gemakkelijk zien welke kortingsbonnen geactiveerd zijn, hoe vaak deze al gebruikt zijn en hoelang deze nog geldig zijn.