Standaard kleuren & typgrafie aanpassen

Je kleuren en typografie aanpassen

Let op: in de video geef ik aan dat dit voor Elementor PRO is, maar je kunt je kleuren en lettertypes ook in de gratis variant aanpassen! 

Kleuren aanpassen

  • Je kunt snel nieuwe kleuren toevoegen door op het plus-icoontje te klikken bij het aanpassen van een kleur. Op deze manier voeg je snel een nieuwe kleur toe aan het globale kleuren schema! 
  • Wil je de huidige kleuren aanpassen? Ga dan linksboven naar het hamburgermenu en klik hier op 'Site instellingen'. Klik daarna op 'Globale kleuren'. Wanneer je hier de kleuren aanpast, worden deze ook direct toegepast op je website! 

Globale lettertypes aanpassen

  • Wil je je standaard lettertypes aanpassen? Ga dan linksboven naar het hamburgermenu en klik hier op 'Site instellingen'. Klik daarna op 'Globale lettertypes'. Wanneer je hier de lettertypes aanpast, worden deze ook direct toegepast op je website! 

Typografie aanpassen

  • Ga dan linksboven naar het hamburgermenu en klik hier op 'Site instellingen'. Bij 'Typografie' kun je de lettertypes per kop aanpassen. Dit is belangrijk voor de standaard WordPress teksten en de teksten die je bijvoorbeeld voor je blogs gebruikt.